Honeywell-CT60-XP

Мобільний комп’ютер Honeywell CT60 XP

Honeywell СТ60 ХР – мобільний комп’ютер, який дозволить автоматизувати виконання завдань вашими співробітниками. Побудований на базі ОС Android 9 (P) з можливістю оновлення, що гарантує максимізацію віддачі від Ваших інвестицій. Має яскравий кольоровий 4,7″ HD дисплей, який легко читається поза приміщеннями при сонячному світлі. Включає FlexRange, багатофункціональну технологію зчитування зображень на великих відстанях. Оснащений Li-Ion акумулятором ємністю 4040 mAh (12 годин роботи). Пристрій має клас захисту IP68, IP65 і робочу температуру від -20°C до +50°C.

Переваги

Операційна система Android 9 (P)

Мобільний комп’ютер на базі операційної системи Android 9 (P) для забезпечення оперативного доступу співробітників до інформації. Доступні оновлення до Android 11 (R) і сумісність з Android 13 (T).

Кольорова функціональна камера 13МР

Пристрій СТ60 ХР має вбудовану основну камеру 13 MP для комфортного сканування. Доступно 4K-відео зі стабілізацією зображення і розширені програмні функції для поліпшеного управління експозицією.

Кольоровий та яскравий 4,7″ HD дисплей

Яскравий 4,7″ HD дисплей з роздільною здатністю 1280х720 легко читається поза приміщенням, має функцію відхилення олеофобних відбитків пальців; автоматичне перемикання між режимами рукавиць і пальців.

Достатня кількість об’єму пам’яті

Мобільний комп’ютер з доступним об’ємом пам’яті 4 GB DDR4x RAM і 32 GB Flash. Для Ваших робочих потреб можливо доповнення пам’яті картою microSD до 512 ГБ (сумісна з SDXC / SDHC / SDIO).

Скануючий модуль Mobility Edge FlexRange

Швидке і точне сканування на основі багатофункціональної технології FlexRange і збір даних можливі навіть для самих пошкоджених штрихкодів на великих відстанях.

Li-Ion аккумулятор емкостью 4040 mAh

Li-Ion акумулятор ємністю 4040 mAh забезпечить 12 годин роботи, має вбудовану діагностику батареї з можливістю її швидкої заміни, для максимально тривалого використання в роботі..

LTE-Advanced і агрегація операторів зв’язку

Перший пристрій з LTE-Advanced і агрегацією операторів зв’язку для швидкості до 300 Мбіт / с. Забезпечує краще покриття мережі, швидкість, підключення в будь-який час і в будь-якому місці і довговічність пристрою.

Готовність до роботи в умовах виробництва

Пристрій має клас захисту IP68, IP65, витримує падіння з висоти 2,4 м і має температуру робочого середовища від -20°C до +50°C, що дозволяє експлуатувати його в важких умовах.

Технічні характеристики

Робочі характеристики

Процесор Qualcomm Snapdragon 660, 8 ядер, 2,2 GHz
Операційна система Android 9; з можливістю оновлення до Android 11 і сумісністю з Android 13
Пам’ять:
4 GB RAM/32 GB Flash
micro SD 512 GB

Інтерфейс і форм-фактор

Розміри: 161 мм (Д) x 84 мм (Ш) x 20.5 мм (Г)
Вага: 360 г.
Дисплей: кольоровий, 4,7” HD (1280×720) з яскравістю до 550 nit, що читається поза приміщенням, відхилення олеофобних відбитків пальців;
Скло Corning Gorilla Glass 5; ємнісна мультисенсорна панель з оптичним з’єднанням для додаткової міцності і кращого читання при сонячному світлі;
автоматичне перемикання між режимами рукавиць і пальців.
Кнопки: екранна клавіатура, що налаштовується, тригери бокового сканування подвійної дії, збільшення / зменшення гучності, камера, кнопка живлення.

Збір даних

Honeywell N6803, N6703SR або N6703HD Slim Imager Engines (штрихкоди 1D / 2D), Honeywell SDK для Android
Основна камера 13 MP кольорова, 4K-відео зі стабілізацією зображення і розширені програмні функції для поліпшеного управління експозицією.

CT60 XP

Аудіо

Динамік, підтримка подвійного мікрофона з шумозаглушенням.
Підтримка PTT і підтримка бездротової гарнітури Bluetooth.

Акумулятор

Li-Ion з’ємний акумулятор
Ємність 4040 mAh

Інтерфейси зв’язку

IEEE 802.11 a / b / g / n / ac / r / k / mc; WWAN Radio (ATT / VZW / SPRINT / TMO / NA / EU) з двома слотами micro-SIM; Wi-Fi certified; 2×2 MIMO
NFC: вбудована система ближнього радіозв’язку
WPAN: BT вер. 5.0 і підтримка другого BLE
GPS: супутниковий приймач GNSS з одночасним прийомом сигналів GPS, GLONASS, Galileo і BeiDou.

Умови експлуатації

Робоча температура від -20°C до +50°C
Температура зберігання від -30°C до +70°C
Вологість 5% -95%, без конденсації
Стійкість до падінь: витримує падіння з висоти 2,4 м
Клас захисту IP67, IP65
Гарантія від виробника 12 місяців

Не впевнені чи підійде Вам обладнання? Не переплачуйте за непотрібні функції! Залиште заявку або зв'яжіться з нами для консультації з технічним фахівцем, який підбере рішення конкретно під ваші завдання.

    Підрахувати проєкт

    Політика конфіденційності
    Я згоден (-на) з політикою конфіденційності та правилами обробки персональних даних